Η υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά και του Καρίμ Μπενζεμά για το περίφημο sextape του πρώτου δεν έχει τελειώσει. Ο Εισαγγελέας της Μασσαλίας ζήτησε την διενέργεια δίκης με κατηγορούμενο τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απρόσμενη εξέλιξη παίρνει η περίφημη αντιδικία ανάμεσα στον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ματιέ Βαλμπουενά αναφορικά με το sextape του παίκτη του Ολυμπιακού, το οποίο άγνωστοι απειλούσαν να βγάλουν στην δημοσιότητα.

Ο Εισαγγελέας της Μασσαλίας ζήτησε την διεξαγωγή δίκης με βασικό κατηγορούμενο τον Καρίμ Μπενζεμά και άλλα τέσσερα άτομα! Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για βοήθεια και συνέργεια σε εκβιασμό, για την υπόθεση που έλαβε χώρα το 2015!

Αντίθετα, αυτός που την γλίτωσε ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, που είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση και ο οποίος απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.

Ερωτηθείς τον περασμένο Δεκέμβριο ο δικηγόρος του Καρίμ Μπενζεμά, Πατρίς Σπινοζί είχε διαβεβαιώσει ότι: «ο πελάτης μου θα υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιων των δικαστών, χωρίς απολύτως κανέναν φόβο, διότι δεν υπάρχει κάτι εναντίον του».