Τα 100 γκολ με τη φανέλα της Αγγλίας έχει βάλει ως στόχο ο αρχηγός των «λιονταριών» και πρώτος σκόρερ της εθνικής, Χάρι Κέιν.

Ο Χάρι Κέιν έγινε πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας φτάνοντας τα 55 γκολ, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Γουέιν Ρούνεϊ με τα 53 τέρματα. Έτσι, ο αρχηγός των «λιονταριών» φαίνεται ότι έχει βάλει έναν νέο στόχο με την εθνική και αυτός είναι να φτάσει και τα 100 τέρματα με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

«Είμαι ακόμα νέος, είμαι 29 ετών, είμαι ακόμα σε φόρμα και δυνατός. Θέλω να παίξω για την Αγγλία όσο περισσότερο μπορώ. Σε κάθε παιχνίδι που υπάρχει θα δίνω τον εαυτό μου. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα. Το επόμενο βήμα θα είναι η προσπάθεια να φτάσουμε στα 60. Τα 100 δεν αποκλείονται. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα πάνε τα επόμενα χρόνια», σημείωσε ο επιθετικός της Τότεναμ και πρόσθεσε:

«Είμαι εξαιρετικά παθιασμένος με τη χώρα μου, μου αρέσει να παίζω για την Αγγλία. Το να σκέφτομαι όλους τους Άγγλους θρύλους και επιθετικούς που έπαιξαν και να είμαι νούμερο ένα τώρα, είναι κάτι παραπάνω από τα όνειρά μου. Το να παίζεις για την Αγγλία είναι ξεχωριστό και το να έχεις αυτό το ρεκόρ είναι ξεχωριστό. Ονειρευόμουν να παίξω για την Αγγλία και να σκοράρω για την Αγγλία, το να γίνω κορυφαίος σκόρερ δεν ήταν καν στα όνειρά μου. Είχα τόσες πολλές υπέροχες στιγμές και ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες».