Η Αλ Χιλάλ του Ράζβαν Λουτσέσκου κατεβαίνει με αποστολή 11 ποδοσφαιριστών κόντρα στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί για το ασιατικό Champions League.

Αποστολή έντεκα παικτών ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ του Ράζβαν Λουτσέσκου για την 6η αγωνιστική του ασιατικού Champions League που αντιμετωπίζει την Σαμπάμπ Αλ Αχλί.

Στην ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού υπάρχουν 30 κρούσματα κορωνοϊού που περιορίζουν στο ελάχιστο τις επιλογές του, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια της Αλ Χιλάλ.

«Δεν κινδυνεύω, αλλά το ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιες στιγμές. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Υπάρχουν 30 κρούσματα στην ομάδα και πρέπει να σταματήσουμε. Έχουμε μεγάλη επιθυμία για να κατακτήσουμε ξανά το Champions League Ασίας εκπληρώνοντας τα όνειρα των οπαδών. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια για εμάς».

Εφόσον το παιχνίδι δεν αναβλήθηκε ποτέ, ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την Σαμπάμπ Αλ Αχλί (23/9, 21:00) , η οποία αποτελείται τελικά από μόλις οχτώ παίκτες και τρεις τερματοφύλακες.

Το θετικό για την ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού είναι ότι έχει κλειδώσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.