Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε τον Τάσο Μπακασέτα, που μετακομίζει στην Τράμπζονσπορ, με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γραμμένο και στα τούρκικα και στα ελληνικά.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει προκειμένου ο Τάσος Μπακασέτας να ενταχτεί και επίσημα στις τάξεις της Τράμπζονσπορ.

Η ομάδα της Τραπεζούντας δαπάνησε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει από την Αλάνιασπορ τον διεθνή μεσοεπιετικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Θρασύβουλο, Άρη, Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως στην συμφωνία που έχουν έρθει οι δύο ομάδες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων μπόνους στόχων και συμμετοχών, τα οποία ανέρχονται στις 500.000 ευρώ.

Πλέον ο Μπακασέτας, μετά από 65 εμφανίσεις, 21 γκολ και 12 ασίστ ως παίκτης της Αλάνιασπορ μετακομίζει σε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Από την πλευρά της, η πρώην ομάδα του, τον αποχαιρέτησε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα το οποίο ήταν στα τουρκικά αλλά και στα ελληνικά, το οποίο αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Από την πρώτη ημέρα που ήλθες στην ομάδας με την προσωπικότητα αλλά και την αθλητική σου συμπεριφορά έκανες όλους εμάς να σε εκτιμήσουμε βαθιά! Ευχόμαστε τα καλύτερα για την καριέρα σου στο μέλλον. Σε ευχαριστούμε Μπάκα» αναφέρεται στο εν λόγω μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twtitter.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: