Απίστευτο περιστατικό στην Βραζιλία. Ένας 67χρονος απομακρύνθηκε από το γήπεδο της Παλμέιρας, της οποίας υποστηρικτής είναι και ο ακροδεξιός ηγέτης της χώρας Ζαΐχ Μπολσονάρο, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φλαμένγκο επειδή διάβαζε Καρλ Μαρξ!

Τα έχουμε δει όλα στα γήπεδα, αλλά το να σε διώχνουν από τις εξέδρες επειδή διαβάζεις Μαρξ είναι πρωτόγνωρο! Και όμως στην Βραζιλία του ακροδεξιού ηγέτη, Ζαΐχ Μπολσονάρο, έγινε και αυτό.

Ένας 67χρονος, βρέθηκε την Κυριακή (1/12) στις εξέδρες του «Arena Palmeiras» για να δει το παιχνίδι της Παλμέιρας με τη Φλαμένγκο. Μαζί του είχε κι ένα βιβλίο του Καρλ Μαρξ, του θεμελιωτή του κομμουνισμού.

Σε κάποιους οπαδούς της Παλμέιρας όμως δεν άρεσε η εικόνα με το βιβλίο και αποφάσισαν να καλέσουν τους σεκιούριτι ζητώντας την απομάκρυνση του εν λόγω άνδρα κάτι που έγινε!

Η Παλμέιρας διανύει μια κακή χρονιά με τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί κατά της διοίκησης και παικτών, ενώ να πούμε εδώ πως και ο ηγέτης της Βραζιλίας, ο ακροδεξιός Μπολσονάρο είναι δηλωμένος οπαδός της «Βερντάο».