Ο Τρόι Ντίνι προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αναφέροντας πως ο πατέρας του είχε απειλήσει τον ίδιο και την μητέρα του, πως θα τους σκότωνε.

Ο 33χρονος πρώην αρχηγός της Γουότφορντ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Μπέρμιγχαμ, έχει μιλήσει και άλλες φορές για το «σκοτεινό» παρελθόν του και για τα μαθήματα που πήρε.

Τώρα μέσω της αυτοβιογραφίας του My Redemption, ο Ντίνι σοκάρει περιγράφοντας όσα άσχημα βίωσε λόγω του πατέρα του.

«Μερικοί από τους φίλους του έβγαζαν εκατομμύρια από τα εγκλήματα, αλλά εκείνον δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα. Δεν είχε χρήματα. Του άρεσε να πηγαίνει σε μια παμπ και να χτυπάει τον κόσμο για να του ζητήσουν να πιει. Τρόμαζε τους ανθρώπους. Του άρεσε να δημιουργεί φόβο. Του άρεσε να πηγαίνει σε κάποιο μέρος και να λέει σε κάποιον “Γαμώτο, είμαι ο Μπέρκι”.

Αυτή την αγριότητα τη μετέφερε και στο σπίτι και την οικογένειά του. “Θα σκοτώσω τη μητέρα σου” μου έλεγε. Και μετά μας έλεγε ότι επρόκειτο να σκοτώσει εμένα και τα αδέλφια μου» αναφέρει ο Ντίνι, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει και ένα έγκλημα του πατέρα του στο οποίο ο ίδιος ήταν μπροστά!

«Είχε έρθει κάποια στιγμή να με πάρει για μια προπόνηση με μία μπλε Mercedes και δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Ξαφνικά σταματήσαμε σε ένα βενζινάδικο και άρχισα να ακούω θορύβους από το πορτμπαγκάζ. Και μου είπε ότι είχε κλείσει μέσα έναν έμπορο ναρκωτικών που χρωστούσε χρήματα σε έναν φίλο του. Μου είπε ότι θα του φερόταν καλά και πως θα τον τάιζε ακόμη».