Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν κατάφερε να κατακτήσει τίτλο στην Αμερική, όμως φέτος δηλώνει πανέτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του μέχρι την κορυφή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το να μην κατακτήσω έναν τίτλο, είναι αδύνατο για εμένα. Οι φίλαθλοι μας, δικαιούνται περισσότερα απ΄ όσα τους προσφέραμε. Ήταν πραγματικά, μία νέα κατάσταση για εμένα. Ήταν καταστροφικός ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ. Έκανα μία καλή χρονιά, όμως συλλογικά δεν ήταν έτσι και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Ο σύλλογος έκανε πολλές αλλαγές και αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο. Οταν δεν νικάμε, όταν οι διοικούντες δεν είναι ικανοποιημένοι, πρέπει να αλλάζουν τα πράγματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα ξαναπαίξω μετά από αρκετό καιρό». 

Για τον μισθό που λαμβάνει: «Αυτό δεν είναι σημαντικό για εμένα. Δεν είναι παρά μόνον αριθμοί. Την τελευταία χρονιά, ήλθα εδώ υπό ειδικές συνθήκες. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στον μισθό μου. Εάν θα είμαι ο καλύτερα ή ο χειρότερα αμειβόμενος παίκτης, δεν κάνει καμία διαφορά. Οφείλω να έχω καλή απόδοση. Είδατε τις εμφανίσεις μου, πέρυσι, όταν δεν ήμουν ο πιό ακριβοπληρωμένος. Φαντασθείτε, λοιπόν, τι θα γίνει εφέτος που είμαι».