Η νέα πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο, κάνει δώρο στους φιλάθλους της, ένα τατουάζ για να γιορτάσουν την πρώτη τους κατάκτηση τίτλου εδώ και μισό αιώνα, ανέφερε την Πέμπτη ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Μπέλο Οριζόντε.

Ο σύλλογος κέρδισε το τρόπαιο το βράδυ της Πέμπτης νικώντας την Μπαϊα με 3-2 και ο χορηγός της ομάδας είπε στους φιλάθλους ότι θα πληρώσει για δωρεάν τατουάζ την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε το «Radio Itatiaia».

Ο χορηγός, η κατασκευαστική εταιρεία MRV, πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες την Παρασκευή. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι μέγεθος ή σχέδια προτίθεται να πληρώσει, ούτε αν θα εμφανιστεί το λογότυπο της εταιρείας, το οποίο θα κοσμεί επίσης το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται αυτήν την στιγμή για τον σύλλογο.

«Αυτή η δράση, η οποία αρχίζει τις 9 το πρωί στην έδρα της Galo (παρατσούκλι της ομάδας), θα είναι με σειρά προτεραιότητας», ανέφερε στην ιστοσελίδα του το «Radio Itatiaia».

Ο σύλλογος κέρδισε το πρωτάθλημα Βραζιλίας για πρώτη φορά από το 1971 και χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν με πυροτεχνήματα σε όλη την πόλη.