Ο Γιώργος Γιακουμάκης πριν καν συμπληρώσει τέσσερα χρόνια καριέρας στο εξωτερικό έχει σημειώσει 75 γκολ φτάνοντας συνολικά τα 100!

Η εκπληκτική πρώτη σεζόν του Γιώργου Γιακουμάκη στο MLS όπου μέχρι στιγμής μετρά 17 γκολ στο MLS με την Ατλάντα εκτόξευσε τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα φτάνοντας στα 100 γκολ καριέρας!

Πρόκειται για εντυπωσιακό ρεκόρ εάν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι τον Μάρτιο του 2020 προτού δηλαδή κάνει το πρώτο βήμα στο εξωτερικό ως δανεικός με τα χρώματα της πολωνικής Γκόρνικ, ο διεθνής φορ είχε πετύχει στην εν Ελλάδι καριέρα του μόλις 25 γκολ.

Ο Γιακουμάκης σε χρόνο ρεκόρ τριπλασίασε τις επιδόσεις του, αποδεικνύοντας σε Ολλανδία, Σκωτία και ΗΠΑ την μεγάλη κλάση του, όντας ένα από τους κορυφαίους Έλληνες επιθετικούς της τελευταίας 20ετίας.

Ο 28χρονος άσος πέτυχε 3 γκολ στη σύντομη θητεία του στην Γκόρνικ, 29 τέρματα στην Ολλανδία όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie, 26 στη Σκωτία κατακτώντας ξανά την κορυφή των σκόρερ, ενώ μετρά ήδη 17 στο MLS. Εάν προστεθούν και τα τρία γκολ στην εθνική ομάδα τότε στο σύνολο φτάνει τα 103 γκολ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει…