Μέσα σε μία νύχτα ο Τούρκος την… έπεσε σε σύζηγο τραγουδιστή, έπαιξε ξύλο μαζί του και μετά πήγε με όπλα στο νοσοκομείο. Κι όλα αυτά με την γυναίκα του σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Η καριέρα του Αρντά Τουράν παέι από το κακό στο χειρότερο. Στην Μπαρτσελόνα δεν έπιασε και σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς χώθηκε στην αφάνεια και την μετριότητα. Τώρα ως παίκτης της Μπασακχεσίρ δεν είναι το καλύτερο παιδί.

Ο πρώην μέσος των Γαλατάσαράι, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα υπό την επήρεια μέθης φλέρταρε με τη σύζυγο του Μπερκάι (τραγουδιστής). “Είσαι πολύ ωραία κοπέλα, εάν είσαι μόνη σου, δεν θα έχανα την ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι μαζί σου”, φέρεται να της είπε σύμφωνα με τη “Hurriyet”.

Καθώς εκείνος τράβηξε τη σύζυγό του εκτός του κέντρου διασκέδασης για να της μιλήσει, ο Τουράν τον γρονθοκόπησε και του έσπασε τη μύτη.

Η ιστορία, όμως, δεν σταματά εδώ. Ο 31χρονος Τούρκος μέσος πήγε στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε ο Μπερκάι, και κρατώντας όπλο είπε απευθυνόμενος στη σύζυγο του τραγουδιστή: “Έχω μετανιώσει, σκότωσέ με σε παρακαλώ. Λυπάμαι”.

Την ώρα των περιπετειών του Αρντά Τουράν στη νυχτερινή ζωή της Πόλης, η σύζυγός του ήταν σπίτι καθώς βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης. Έμαθε, βέβαια, τα νέα από το τηλέφωνο.