Ο πατέρας του Ραζβάν, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μπορεί να ήταν αποφασισμένος να μείνει στην Ουκρανία, ωστόσο η δραματική κατάσταση στη χώρα τον οδήγησε τελικά στην έξοδο!

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον πατέρα του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Σκέφτομαι και τον πατέρα μου που είναι στην Ουκρανία που δοκιμάζεται. Μίλησα σήμερα τρεις φορές μαζί του, είναι στο Κίεβο. Αυτό που μου είπε είναι πως το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ για να είναι καλά…».

Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου ήταν αποφασισμένος να μην… εγκαταλείψει, ωστόσο, όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας άλλαξε γνώμη μετά την κλιμάκωση της σύγκρουσης με τη Ρωσία και ήθελε από εχθές να μεταβεί στη Ρουμανία, αλλά θεώρησε πως είναι ριψοκίνδυνο να διασχίσει όλη τη χώρα με αυτοκίνητο!

Μάλιστα, φαίνεται πως εχθές διανυκτέρευσε στο προπονητικό κέντρο της Ντιναμό Κιέβου, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τις οικογένειες τους, περιμένοντας επιλογές για να διαφύγουν από τη χώρα. Όπως τονίζουν οι Ρουμάνοι, ο Μίρτσεα Λουτσέσκου εν τέλει αναχώρησε το πρωί για τη Ρουμανία οδικώς καθώς το αεροδρόμιο έχει βομβαρδιστεί, επισημαίνοντας πως: «Δεν έχει τίποτα να κάνει εκεί, όλοι οι αγώνες έχουν ακυρωθεί, δεν γίνονται προπονήσεις πλέον…».