Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποκάλυψε πως ουσιαστικά η Σέλτικ τον εξώθησε να αποχωρήσει από τον σκωτσέζικο σύλλογο, σημειώνοντας πως ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον εμπιστεύονταν.

Ο πρώτος σκόρερ της Ατλάντα με 17 γκολ και κορυφαίος νεοφερμένος ποδοσφαιριστής στο MLS, Γιώργος Γιακουμάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «The Athletic», όπου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Σέλτικ.

Ο διεθνής φορ δεν μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας πως ο νυν τεχνικός της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον εμπιστεύονταν προσθέτοντας πως δεν έλαβε παράλληλα σεβασμό από τους ανθρώπους της σκωτσέζικης ομάδας.

«Δεν σκεφτόμουν να φύγω από την Σέλτικ, εάν διάφορα πράγματα δεν πήγαιναν στραβά, αλλά τελικά πολλά ήταν εντελώς λάθος. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Η σχέση μου με τον προπονητή (σ.σ.: Ποστέκογλου) δεν ήταν καλή στο τέλος της ημέρας. Δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη κόντρα, αλλά δεν με εμπιστευόταν όσο θα ήθελα. Ήθελα να νιώσω πως με εμπιστεύεται», τόνισε αρχικά ο Γιακουμάκης προσθέτοντας.

«Έπρεπε να φύγω και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Ήμουν λυπημένος που έπρεπε να αποχωρήσω από την Σέλτικ γιατί ζούσα εκεί και ήμουν κάτι σαν θεός για τους οπαδούς. Η σχέση μου μαζί τους ήταν πραγματικά ξεχωριστή και ήταν λυπηρό, αλλά έπρεπε να πάρω την απόφαση μου. Υπέφερα στον τελευταίο μήνα μου στη Σέλτικ, λόγω κάποιων ανθρώπων στην ομάδα. Δεν έλαβα σεβασμό από τους ανθρώπους του συλλόγου, έτσι με ανάγκασαν να αποχωρήσω».