Μπέρδεμα με τον δανεισμό του Γκάρι Ροντρίγκες στην Φενέρμπαχτσε, καθώς η τουρκική ομάδα δεν τον υπολογίζει, ενώ ο 29χρονος εξτρέμ δεν θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες απασχόλησε σφόδρα τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του να εξελίσσεται σε πολύκροτο σίριαλ δίχως ωστόσο να έχει ευτυχή κατάληξη.

Η Ιτιχάντ παραχώρησε το καλοκαίρι του 2019 τον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι εξτρέμ στη Φενέρμπαχτσε με διετή δανεισμό!

Οι αποδοχές του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στην τουρκική ομάδα ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για να το προσπεράσει από την στιγμή που εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερόλ Μπουλούτ στη Φενέρμπαχτσε (μολονότι ισχυρίζονται το αντίθετο) με τον τουρκικό σύλλογο να επιχειρεί να εξοικονομήσει το ποσό του που προβλέπεται από το συμβόλαιο του. Την ίδια στιγμή η Ιτιχάντ τον πιέζει να γυρίσει στη Σαουδική Αραβία ακολουθώντας το παράδειγμα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Αφρικανός διεθνής προτιμά να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, διαμηνύοντας στους ανθρώπους της Ιτιχάντ πως δεν επιθυμεί την επιστροφή του. Το γεγονός ωστόσο πως δεν υπολογίζεται στη Φενέρμπαχτσε έχει φέρει τον Γκάρι Ροντρίγκες σε δυσχερή θέση. Πλέον μη έχοντας άλλη επιλογή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο δίχως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αναγκαστεί εν τέλει να συνεχίσει στην Ιτιχάντ…