Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωστοποίησε το “διαζύγιο” με τον Βλάνταν Ίβιτς, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας και δύο πρωταθλήματα Ισραήλ.

Κατέκτησε δύο πρωτάθλημα στα ισάριθμα χρόνια που εργάστηκε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά έκρινε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει αλλού την τύχη του, πιθανότατα σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, περί ου ο λόγος, αποχώρησε από την Μακάμπι, η οποία ευχαρίστησε τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ για την προσφορά του και για το γεγονός ότι επανέφερε την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μαζί με τον Ίβιτς, αποχωρούν από την ομάδα οι άμεσοι συνεργάτες του, Μίλος Βεσελίνοβιτς, Χρήστος Κελπέκης, Ντάρκο Ομπράντοβιτς και ο Νέναντ Κοβάσεβιτς.

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια εδώ στο Ισραήλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη μας, Μιτς Γκόλνταρ, όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, τους παίκτες που δούλεψαν πολύ σκληρά μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια και τους οπαδούς της Μακάμπι που ήταν μαζί μας και μας υποστήριξαν για να πετύχουμε το στόχο μας» ανέφερε ο Ίβιτς, εξηγώντας ότι «έχω πάρει την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να εξετάσω τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το βρίσκω πολύ δύσκολο να επιλέξω τις λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου, καθώς ήταν μια τόσο επιτυχημένη περίοδος και δύο καταπληκτικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου».