Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η σημερινή Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη Ηρακλή, για το ποδοσφαιρικό μέλλον του «Γηραιού».

Οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ για την αγορά του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου παρουσίασαν το πλάνο στους φίλους των «κυανόλευκων» που παραβρέθηκαν στο Κατσάνειο ενημερώνοντας τους και για όποιες δυσλειτουργίες θα υπάρξουν σε περίπτωση που κινηθούν προς αυτή την επιλογή.

Συγκεκριμένα ένα από τα προβλήματα που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλή στην συνεργασία του με την ομάδα της Χαλκιδικής είναι η αλλαγή ονόματος και η χρήση σήματος για τα οποία θα χρειαστεί να περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, ώστε να αλλάξουν.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Γ.Σ Ηρακλή ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους πως ο Γηραιός δεν μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε κάποια από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες μέσω του ΑΦΜ του «κυανόλευκου» συλλόγου λόγω παλαιών οφειλών.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης επικράτησαν αρκετές απόψεις που είχαν ως αποτέλεσμα να μην παρθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Πλέον τα πάντα αναμένεται να κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες με τους φορείς του Γηραιού να έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο ερωτηματικό και σημαντικές αποφάσεις οι οποίες πρέπει να παρθούν