Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον Γιόζιπ Μίσιτς τα κροατικά ΜΜΕ, αφού αναφέρουν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι έτοιμη να πυροδοτήσει την «βόμβα» με την απόκτηση του 26χρονου χαφ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «sportklub.hr», η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ετοιμάζεται για διπλό μεταγραφικό… χτύπημα στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Κροατία, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς και του Ράφαελ Καμάτσο.

Οι Κροάτες δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την περίπτωση του Γιόζιπ Μίσιτς, σημειώνοντας ότι βρίσκεται με το ένα… πόδι κοντά στην επιστροφή του στο κροατικό πρωτάθλημα.

O Mίσιτς μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ, δηλώθηκε από την Σπόρτινγκ στην λίστα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην Πορτογαλία, αναρρώνοντας από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση με την διαδικασία να προχωρά σε κανονικό ρυθμό.

Πλέον μένει να φανεί κατά πόσο έχουν βάση τα δημοσιεύματα στην Κροατία για το ενδιαφέρον την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεδομένου ότι το μεταγραφικό παράθυρο για τους Κροάτες λήγει σήμερα.