Η Κλαούντια Λάι είναι σύζυγος του Ράτζα Ναϊνγκολάν και παρά την μάχη της με τον με τον καρκίνο, δείχνει δυνατή και ικανή για όλα!

Ο Ναϊνγκολάν προς τιμήν του, ήθελε όσο του το επέτρεπαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις και η ανθρωπιά στο χώρο του ποδοσφαίρου, να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στην σύζυγό του σε όλη αυτή την περιπέτεια. Έτσι, μετακινήθηκε τότε στην Κάλιαρι για χάρη, ώστε να μην ταξιδεύει συνεχώς από άλλη πόλη για να την δει και να την στηρίξει.

Δυο χρόνια αργότερα, η Κλαούντια Λάι δηλώνει… παντοδύναμη κι αυτό γιατί η γυμναστική και η μουσική της επιτρέπουν ν’ αφήνει τα δύσκολα και τους πόνους μακριά.

«Αν και θα ήταν ιδανικό να κάνω γυμναστική κάθε μέρα, φροντίζω να κάνω τρεις φορές την εβδομάδα από δυο ώρες. Κάνω μποξ, σηκώνω βάρη και αυτό με βοηθάει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Άλλωστε, θα πρέπει να είμαι δυνατή γιατί ο οργανισμός αποδυναμώνεται συνεχώς…» δηλώνει και αποκαλύπτει πως η θεραπεία την οποία θα πρέπει ν’ ακολουθεί, θα διαρκέσει δέκα χρόνια!

«Επί μια δεκαετία θα πρέπει να παίρνω συγκεκριμένη αγωγή και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχω πολύ την διατροφή μου. Ωστόσο, το… κρασάκι επιτρέπεται» είπε ο Κλαούντια Λάι.

Όσο για το μαλλί, αν και ακόμα δυναμώνει και εμφανίζεται ξανά, η σύζυγος του Ναϊνγκολάν συνεχώς του δίνει νέο στυλ και δυναμισμό, όπως χαρακτηρίζουν κι εκείνη!

Το επόμενο όνειρό της, αφού δεν είχε καταφέρει να το κάνει μέχρι τώρα, είναι να γίνει DJ και ν’ ασχοληθεί με τη μουσική που την βοηθάει να ξεφεύγει από τις «μαύρες» μέρες.

Προηγούμενο άρθροΑποχώρησε ο Ουλανόβας από τη Φενέρ (pic)
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Τουρνουά Ακρόπολις