Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μπορεί να δήλωσε περήφανος που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ κατά την αποχώρησή του, ωστόσο τα είπε διαφορετικά κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος μέσος επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ περήφανος που φόρεσε τη φανέλα της και ευχαριστώντας όλους για τη συνεργασία. Την Παρασκευή (2/7) όμως κατά την παρουσίασή του από τον Ερυθρό Αστέρα τα είπε διαφορετικά, τονίζοντας ότι έχασε τη διάθεσή του για ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ελλάδα και πως στην ΑΕΚ έχανε αγώνες για να δει ματς του Ερυθρού Αστέρα!

«Νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ. Όλοι στο κλαμπ ξέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι οικογένειά μου. Η μεγάλη μου επιθυμία ήταν να επιστρέψω εδώ και καιρό και ευχαριστώ τον Θεό που συνέβη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτό το συναίσθημα και η αγάπη για τον Ερυθρό Αστέρα με έκαναν να επιστρέψω. Όταν πήγα στην Ελλάδα, έχασα το συναίσθημα μου για το ποδόσφαιρο. Το να παίζεις για τον Ερυθρό Αστέρα είναι κάτι ξεχωριστό. Όταν πήγα στην Ελλάδα, μου έλειπε ο Ερυθρός Αστέρα από την αρχή. Δεν έπαιζα παιχνίδια με την ΑΕΚ για να παρακολουθώ τον Ερυθρό Αστέρα», υποστήριξε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.