Ο Ζλάτκο Ντάλιτς επέκτεινε το συμβόλαιό του με την εθνική Κροατίας ως το 2026.

Προπονητής της εθνικής Κροατίας για τρία ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο 56χρονος τεχνικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με την «χρβάτσκα» ως το 2026, κάτι που σημαίνει ότι θα καθοδηγήσει την ομάδα του και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, εφόσον βέβαια καταφέρει να προκριθεί.

Ο Ντάλιτς βρίσκεται στον πάγκο της Κροατίας από τον Οκτώβριο του 2017, όντας σχεδόν έξι χρόνια στην ομάδα. Έχει κοουτσάρει την εθνική του ομάδα σε 70 αγώνες, έχοντας ρεκόρ 38-14-18, ενώ πρόσφατα τερμάτισε στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ήταν μάλιστα ο προπονητής που οδήγησε τη «χρβάτσκα» και στον τελικό του Μουντιάλ του 2018, χάνοντας με 4-2 από την εθνική Γαλλίας.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κούστιτς και ολόκληρη την ομοσπονδία για τη μεγάλη εμπιστοσύνη, καθώς και τη στήριξη που μου παρέχουν στη δουλειά που κάνω με την εθνική ομάδα. Έχω επισημάνει πολλές φορές ότι αυτή η δουλειά είναι η μεγαλύτερη τιμή και η μεγαλύτερη ευχαρίστηση που μπορώ να έχω ως προπονητής και ανυπομονώ πραγματικά για το μέλλον με την εθνική ομάδα της Κροατίας», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ντάλιτς.