Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, ο Γιόζιπ Μίσιτς μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθηλώνοντας με τις δηλώσεις του. Υπογράμμισε πως στον ΠΑΟΚ έζησε την καλύτερη περίοδο της ζωής του!

Το υπέροχο γκολ του Γιόζιπ Μίσιτς κόντρα στην Γκόριτσα οδήγησε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον τελικό του Κυπέλλου και ο 26χρονος χαφ μίλησε για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο και το πέρασμά του από την Τούμπα, τονίζοντας πως βίωσε την καλύτερη περίοδο της ζωής του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό το γκολ με την Γκόριτσα είναι πιο σημαντικό από αυτό που έβαλα με την Βάραζντιν. Κάνουμε πολλή δουλειά στην προπόνηση πάνω στα σουτ εκτός περιοχής. Μένω σε θέση εκτός περιοχής, οπότε σουτάρω αρκετά συχνά. Στην προπόνηση, αλλά και σε αγώνες. Είναι ένας από τους αυτοματισμούς της ομάδας».

Για το πρόβλημα της υγείας του και το πως αντιμετώπισε την επιστροφή του: «Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Είχα πολλή υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου. Έκαναν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου ευκολότερη, έτσι κατάφερα να τα ξεπεράσω με κάποιο τρόπο. Όταν το σκέφτομαι, ήταν πραγματικά άσχημο. Όταν ξεκίνησα την προπόνηση μετά απ’ όλα αυτά, ένιωσα ότι δεν είχα παίξει ποτέ ποδόσφαιρο! Ξεκίνησα σχεδόν από το μηδέν αλλά τώρα είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος με το πώς πήγαν όλα και πώς έφτασα σε αυτό που είμαι σήμερα».

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και από την Σπόρτινγκ: «Το ποδόσφαιρο είναι αρκετά περίεργο μερικές φορές. Κάπου προσαρμόζεσαι, κάπου όχι. Κάπου έχεις την ευκαιρία, κάπου δεν την έχεις. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες στην Σπόρτινγκ, ήρθα ως επί το πλείστον από τον πάγκο. Δεν ήμουν χαρούμενος, ζήτησα να πάω κάπου για να παίξω. Τότε ήρθε ο ΠΑΟΚ, ήμουν τυχερός, έπαιξα πολύ καλά εκεί. Πέρασα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου στην Ελλάδα, χωρίς αμφιβολία, και τότε συνέβη η ασθένειά μου. Ναι, ήταν καλά και στη Ριέκα, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που πέρασα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα!».

Για το τέλος του δανεισμού του και την συνέχεια της καριέρας του: «Ναι, ο δανεισμός μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα για κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θα ήθελα να μείνω στην Ντιναμό».