Μία αθλητική εκπομπή στην Τουρκία έγινε μπάχαλο, καθώς δύο δημοσιογράφοι ήρθαν σε αντιπαράθεση και έφτασαν να εκτοξεύσουν μέχρι και ποτήρια.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από μία απλή ανάλυση αμφισβητούμενων φάσεων. Η κουβέντα όμως ξέφυγε κι έφτασε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2010-2011, όπου η Φενέρμπαχτσε πήρε το πρωτάθλημα σε ισοβαθμία με την Τραμπζονσπόρ.

Τότε, ο Τούρκος δημοσιογράφος Εμρέ Μπολ πήρε τον λόγο και απάντησε στον συνάδελφό του, Αλτάι: «Μπες στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και βγάλε ποιος ήταν πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011». Από την πλευρά του ο Αλτάι δεν έμεινε με κατεβασμένα χέρια και φέρεται να είπε: «Στην συνείδηση της κοινής γνώμης πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011 ήταν η Τράμπζονσπορ αδερφέ. Τόσο απλά. Είστε κλέφτες, είστε κλέφτες!»

Φυσικά, η απάντηση από τον Εμρέ Μπολ ήταν άμεση, λέγοντας: «Ρεζιλίκι. Εσύ είσαι κλέφτης, εσύ είσαι κλέφτης. Δεν γίνονται αυτά, δεν γίνονται αυτά! Εσύ είσαι κλέφτης. Μην μιλάς έτσι». Εκεί, τα πράγματα ξέφυγαν κι άρχισαν να εκτοξεύονται βαριές κουβέντες, αλλά και ποτήρια.