Ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα φιγουράρει το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη για το καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «CNN Portugal».

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Βαγγέλη Παυλίδη τη φετινή περίοδο με τη φανέλα της Άλκμααρ έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Σύμφωνα με το «CNN Portugal», μια από αυτές είναι και η Μπενφίκα, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτησή του.

Όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι το όνομα του Παυλίδη φιγουράρει ψηλά στη λίστα των Αετών για το καλοκαίρι, δεδομένης της επιθυμίας της ομάδας να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή με καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Τα στατιστικά από εκεί και πέρα μιλούν από μόνα τους για τα κατορθώματα του 25χρονου φορ, ο οποίος τη φετινή περίοδο σταμάτησε στα 33 γκολ και έξι ασίστ σε 46 εμφανίσεις με τη φανέλα της Άλκμααρ.

Φυσιολογικά τα εντυπωσιακά του νούμερα στην Ολλανδία δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τη Μπενφίκα και μένει πλέον να φανεί αν οι Πορτογάλοι θα κινηθούν με κάθε επισημότητα προς την πλευρά της Άλκμααρ για να καταλήξουν σε συμφωνία.