Η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ροθίο Ολίβα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική της πόλης Λα Πλάτα, αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός άσος είναι εθισμένος στο αλκοόλ.

Εξαρτημένος από ουσίες είναι για μία ακόμα φορά στην ζωή του ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αν πιστέψουμε όσα δήλωσε η πρώην σύντροφος του Ροθίο Ολίβα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.

Ο πίμπε ντ’ όρο νοσηλεύεται από χθες σε κλινική της πόλης Λα Πλάτα και τα λόγια του θεράποντα ιατρού του Λεοπόλδο Ντούκε σκόρπισαν ένα πέπλο μυστηρίου: «Ο Ντιέγκο είναι κακοδιάθετος. Είναι πεσμένος, δεν θέλει να μιλάει ούτε να τρώει. Του λείπουν οι γονείς του πολύ. Τα γενέθλια του ήταν μία ακόμα αφορμή για να ξύσει κάποιες πληγές που είχε. Η καρδιά του είναι ραγισμένη».

Πολλοί λοιπόν υπέθεσαν ερωτική απογοήτευση, κάτι που έκανε την πρώην σύντροφό του Ροθία Ολίβα (χώρισαν τον Ιανουάριο του 2019) να βγει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής να υπερασπιστεί τον εαυτό της: «Αν κάποιος πρέπει να πληρώσει για όλα αυτά, αυτή δεν είμαι εγώ, διότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Από τότε που χωρίσαμε δεν είχα την παραμικρή επαφή μαζί του. Πριν από ένα χρόνο ήταν ένας άλλος Ντιέγκο. Ο σημερινός Ντιέγκο δεν μπορεί καν να μιλήσει».

Ο Ολίβα προχώρησε ακόμα μεγαλύτερες αποκαλύψεις, που δείχνουν μία πολύ ανησυχητική εικόνα για την υγεία του Μαραντόνα: «Εδώ θα πούμε αλήθειες. Στις 9 Σεπτεμβρίου νοσηλεύτηκε ξανά για το ίδιο πράγμα. Έκανε ένα τριήμερο check-up. Σήμερα είναι το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά είναι χειρότερα από πριν. Αυτό που συμβαίνει είναι απλό. Νοσηλεύτεται για 3-4 ημέρες, ενυδατώνεται, παίρνει βιταμίνες και παίρνει εξιτήριο.

Αυτό όμως δεν είναι λύση. Ο Ντιέγκο παίρνει υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί, αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι το αλκοόλ, όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Ντιέγκο συνεχίζει να πίνει αλκοόλ και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης. Πρέπει να παραδεχθεί τον εθισμό του στο αλκόολ»