Ο Λουίς Ντουκρουέ, γιος της πριγκίπισσας Στεφανί, που άφησε την Μονακό, θα συνεργαστεί εν τέλει διοικητικά με τη Φόρεστ, η οποία έδωσε και επίσημη μορφή στη συνεργασία τους!

Ο Λουίς Ντουκρουέ (γεννηθείς το 1992) είναι γιος της πριγκίπισσας Στεφανί. Στους Μονεγάσκους ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος και CEO και δεδομένα έχει σημαντική θητεία και εμπειρία ως ένα από τα δεξιά χέρια του πανίσχυρου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που μεταξύ άλλων είναι και ο ιδιοκτήτης της Μονακό.

Ο Ντουκρουέ ως ανιψιός του Πρίγκηπα Αλβέρτου ΙΙ είναι 15ος στην σειρά για την διαδοχή του θρόνου στο πριγκηπάτο του Μονακό και έχει σπουδάσει σε Γαλλία και ΗΠΑ έχοντας ως αντικείμενο το Sports Management. Στην Μονακό έχει δουλέψει και ως scout ενώ ο ίδιος συζητούσε καιρό τώρα – όπως είχατε διαβάσει σχετικά και στο Gazzetta – να αναλάβει πόστο σε Φόρεστ ή και σε Ολυμπιακό. Τελικώς έκλεισε επίσημα στη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ως σύμβουλος για διεθνή θέματα. Ο ρόλος του θα έχει να κάνει κυρίως με την προώθηση του brand name της Φόρεστ εκτός Αγγλίας. Δείτε πιο κάτω το τι ανέβασε ο ίδιος για τη διετή αυτή συμφωνία στο Instagram.