Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Τόμας Ντολ ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Έπειτα από την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας για τη 12η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, η απομάκρυνση του Γερμανού προπονητή ήταν θέμα χρόνου και πλέον επισημοποιήθηκε.

Μαζί με τον Ντολ αποχωρούν και οι βοηθοί του, Ρόκο και Ζούντικ, ενώ τις προπονήσεις αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν θα είναι υπηρεσιακός ή όχι.

Ο σύλλογος έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League, ωστόσο στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση, εννέα βαθμούς μακριά από την πρώτη Ανόρθωση, γεγονός που φαίνεται πως πλήρωσε ο 53χρονος τεχνικός, ο οποίος τον Αύγουστο είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Thomas Doll.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Doll για τη μεταξύ μας συνεργασία. Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να εκπληρώσει τον πρώτο μεγάλο στόχο που είχε ενώπιον του, για πρόκριση της ομάδας σε όμιλο του UEFA Europa League και στη συνέχεια, την πρόκριση στους «32» του θεσμού.

Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής.

Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας, με τους Ralf Zumdick και Pasquale Rocco. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, στην ομάδα μας.

Την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας θα αναλάβει ο Λούκας Χατζηλούκας».