Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, προπονητής της Μπάργκα, προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League (22/10), ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του, στη χθεσινή νίκη εναντίον της Νασιονάλ (2-1).

Ο Καρβαλιάλ, πάντως, τόνισε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με το εύρος της νίκης, λαμβάνοντας υπόψη τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

«Αντιμετωπίσαμε μία Νασιονάλ που δεν είχε χάσει ακόμα. Είναι μια δύσκολη ομάδα. Ετοιμάσαμε το παιχνίδι καλά, οι παίκτες μας ήταν αξεπέραστοι σε αυτό που τους ζήτησα. Είχαμε την καλύτερη απόδοση μέχρι σήμερα (σ.σ:χθες) στο πρωτάθλημα», είπε ο 54χρονος Πορτογάλος προπονητής που το 2008 πέρασε από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

«Αυξάνουμε την απόδοσή μας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήμασταν πιο συνεπείς σήμερα (σ.σ: χθες), ήμασταν πολύ συνεπείς για 90 λεπτά, αντιδράσαμε πολύ καλά στην απώλεια της μπάλας και παίζαμε με σύστημα. Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση και έπρεπε η νίκη μας να ήταν μεγαλύτερη . Η μόνη διαφορά με τους αγώνες με την Σάντα Κλάρα και την Τοντέλα και αυτόν είναι το αποτέλεσμα. Όσον αφορά την εικόνα και τη δημιουργία ευκαιριών, η Μπράγκα είχε ρυθμό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι καλό. Αυτός είναι ο στόχος, γιατί παίζουμε καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο Καρβαλιάλ.