Ο Ρονάλντο Ναζάριο αποκάλυψε πως πριν να αγοράσει την Βαγιαδολίδ έψαξε να βρει ομάδα στο MLS, στην Championship και στην Πορτογαλία, όμως τελικά κατέληξε στην Ισπανία.

Το 2018 ο Ρονάλντο Ναζάριο αγόρασε το 51% των μετοχών της Βαγιαδολίδ και έγινε πρόεδρος της. Ωστόσο, το Φαινόμενο ψάχθηκε και πιο πριν για να πάρει μία ομάδα και έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε στο Flow Podcast.

“Είχα μία συνάντηση με τον πρόεδρο του MLS και μοιράστηκε τις ιδέες του μαζί μου: ‘Μπορείς να κερδίσεις ό,τι θέλεις, αλλά αν δεν έχεις 70 εκατομμύρια ευρώ για το franchise, δεν πας πουθενάς’. Αυτό με έκανε να παραιτηθώ από το πρότζεκτ” ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πού προσανατολίστηκε όταν εγκατέλειψε το πλάνο του MLS: “Έψαξα πολύ, στην Championship αλλά όλα ήταν πολύ ακριβά. Έπειτα ξεκίνησα να ψάχνω στην Πορτογαλία και την Ισπανία, όπου οι τιμές ήταν πιο προσιτές. Σκέφτηκα πως η Βαγιαδολίδ είναι μιάμιση ώρα μακριά από τη Μαδρίτη και ότι είναι ιστορικό κλαμπ στην Ισπανία”.

Ο Ρονάλντο μίλησε για τα χρήματα που χρειάστηκε να δώσει προκειμένου να αγοράσει τη Βαγιαδολίδ: “Την αγόρασα για 30 εκατομμύρια, όμως υπήρχε χρέος 25 εκατομμυρίων ευρώ και είχα μόλις δύο παίκτες, μιας και οι υπόλοιποι ήταν δανεικοί”.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να αγοράσει και δεύτερη ομάδα απάντησε: “Όλα τα λεφτά μου είναι στην Βαγιαδολίδ”.