Σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Αντρέα Πίρλο αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Σαμπντόρια, αναλαμβάνοντας το έργο της επιστροφής στη Serie A.

Ο Αντρέα Πίρλο, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στο ιταλικό ποδόσφαιρο έπειτα από δύο χρόνια, όταν και αποχώρησε από τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σαμπντόρια για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόκειται για ένα δύσκολο έργο που θα κληθεί να αναλάβει ο 44χρονος, καθώς η σεζόν 2022-23 ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο μαύρες στην ιστορία του ιταλικού συλλόγου.

Η ιστορική ομάδα της Γένοβας όχι μόνο υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, αλλά μαστίζεται από πολλά οικονομικά ζητήματα, με πολλούς παίκτες να μένουν απλήρωτοι.

Θυμίζουμε επίσης, ότι η συνεργασία του Πίρλο με την Καραγκιουμρούκ είχε άδοξο τέλος, με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου να τον απολύει τον περασμένο Μάιο, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.