Με δηλώσεις του, ο Γκάρεθ Σάουγκεϊτ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκτός έδρας νίκη της Αγγλίας επί της Ισπανίας με 3-2.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «λιονταριών»:

«Οι ποδοσφαιριστές μου πρέπει να αισθάνονται περήφανοι με την απόδοσή τους. Μίλησα με τους παίκτες πριν το παιχνίδι και τους υπενθύμισα πόσο καλοί είναι. Οι τρεις ήταν εξαιρετικοί. Οι υπόλοιποι έπρεπε να δείξουν το πόσο γενναίοι είναι. Νομίζω ότι τα κατάφεραν μια χαρά. Έπαιξαν πολύ ώριμα παρόλο που είναι νέα ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Άγγλος τεχνικός.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε ότι δύσκολα θα παίρναμε αποτέλεσμα, εάν παίζαμε 90 λεπτά άμυνα. Ξέραμε τον τρόπο με τον οποίο πιέζει η Ισπανία. Έπρεπε να ρισκάρουμε, όμως όταν καταφέρναμε να σπάσουμε την πίεσή τους, ήμασταν απειλητικοί στην κόντρα».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά που έχουμε καταφέρει τους τελευταίους μήνες. Κάποιοι παίκτες, μας έχουν δώσει το κάτι παραπάνω. Η νοοτροπία της ομάδας ήταν εξαιρετική, τώρα μπορούν όλοι να απολαύσουν τη σημερινή νίκη».