Σύμφωνα με τη «Record», η Σέλτικ δεν τα βρίσκει με τον Γιώργο Γιακουμάκη, για ανανέωση συμβολαίου και είναι, πολύ πιθανόν, ο έλληνας φορ να αποχωρήσει απ’ την σκωτσέζικη ομάδα, τον Γενάρη.

Ο 28χρονος «bomber» των Καθολικών, με 25 γκολ σε 50 συμμετοχές ως τώρα στο «Celtic Park», είχε ρίξει αρκετά το κασέ του για τη μετακίνηση από τη Φένλο στους πρωταθλητές Σκωτίας το καλοκαίρι του 2021, με την προοπτική να υπάρξει σημαντική βελτίωση των απολαβών αν πραγματοποιούσε θετική πρώτη σεζόν.

Αγωνιστικά, η συνεισφορά του Γιακουμάκης είναι αναμφισβήτητη και ο πρώην στράικερ των ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πλατανιά έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί της εξέδρας, χάρη και στα πολλά κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει ερχόμενος από τον πάγκο.

Πλέον, η σκωτσέζικη εφημερίδα τονίζει πως αν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή πλεύσης στις διαπραγματεύσεις μέχρι το τέλος του έτους, τότε το «ναυάγιο» πιθανότατα να οδηγήσει στην πώλησή του από τον Γενάρη, με ουκ ολίγες ομάδες από την Premier League και την υπόλοιπη Ευρώπη να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Κρητικού φορ.