Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και έτσι ο Αργύρης Καμπετσής θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο με την Γκεζτέπε.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες, ο Αργύρης Καμπετσής ήταν μια ανάσα από την τουρκική Γκεζτέπε, με το τριφύλλι να παίρνει ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ.

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και έτσι ο Αργύρης Καμπετσής πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Γκεζτέπε.

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Fotomac, o τεχνικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας διευθέτησε τα τελευταία ζητήματα με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Γκεζτέπε που ακονίζει τα… ξίφη της ενόψει της νέας σεζόν και προχωράει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, έχει καλά νέα από την Ελλάδα. Η κιτρινοκόκκινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας και προσπάθησαν αρκετά τον τελευταίο καιρό για να τον κάνουν δικό τους. Ο τεχνικός διευθυντής Έρικ Τορός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές της ομάδας από την Σμύρνη, βοήθησε ώστε να ξεπεραστούν τα τελευταία προβλήματα με το ελληνικό κλαμπ και ο Καμπετσής θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο όσο πιο σύντομα γίνεται».

Προηγούμενο άρθροΠογκμπά: «Αντίπαλος μας στο Euro θα είμαστε εμείς οι ίδιοι»
Επόμενο άρθροNBA: Διπλά παράσταση από τον Γιάννη στο Top-10 της βραδιάς (vid)