Ο Κροάτης στράικερ της Μάλμε υπογράμμισε ότι λαμβάνει θετική ενέργεια από τους οπαδούς ενόψει των αγώνων.

Για την αλλαγή στάσης αναφορικά με το πως αντιμετωπίζει πλέον τα social media αναφέρθηκε ο Αντόνιο Τσόλακ μιλώντας στη σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen».

Eιδικότερα, ο Κροάτης στράικερ της Μάλμε ανέφερε πως στο παρελθόν έδινε μεγαλύτερη βάση στις αναφορές προς το πρόσωπό του ωστόσο πλέον επιλέγει να μην δίνει βάση στα αρνητικά σχόλια.

«Έχουν υπάρξει κατά καιρούς αρνητικά σχόλια για μένα, τουλάχιστον από αυτά που διάβασα, γιατί δεν ασχολούμαι πλέον τόσο πολύ όσο στο παρελθόν. Έχουν υπάρξει όμως και πραγματικά θετικές αντιδράσεις, για τις οποίες είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό συμβαίνει γιατί οι οπαδοί είναι γενικά θετικοί απέναντί ​​μου», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος φορ της πρωταθλήτριας Σουηδίας για να προσθέσει:

«Μου δίνουν θετική ενέργεια για τους αγώνες μου. Από προηγούμενη εμπειρία, ξέρω πώς μπορεί να είναι όταν το πράγμα πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είναι πολύ ωραίο που οι φίλαθλοι μου δίνουν πάντα θετική ενέργεια και με βοηθούν στο παιχνίδι»,

Σε ερώτηση για το αν αφιερώνει χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο παίκτης που αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ απάντησε:

«Όχι, όχι τόσο για να είμαι ειλικρινής. Πριν, ανεξάρτητα από το πόσο θετικός είμαι και το ότι πιστεύω πως δεν πρέπει να επηρεάζομαι από αρνητική κριτική, μερικές φορές ένα αρνητικό σχόλιο μπορεί να με επηρέαζε.

Μπορεί να έχεις εκατό θετικά σχόλια και ένα αρνητικό, το οποίο όμως θα είναι το μοναδικό που θα σε επηρεάσει. Έτσι, επέλεξα να μην διαβάζω πλέον τόσο πολύ τα σχόλια. Είμαι πιο ώριμος, έχω περισσότερη εμπειρία. Στο παρελθόν, όταν ήμουν νεότερος, τα πράγματα ήταν αλλιώς. Τώρα, δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα αρνητικά σχόλια».