Ο Κάρλος Ζέκα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αναφέρθηκε στο νέο τραυματισμό του και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει πιο δυνατός. Μήνυμα στήριξης και από τον Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος μόλις λίγο καιρό αφότου επέστρεψε από την ρήξη χιαστού υπέστη ξανά ακριβώς στο ίδιο σημείο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Άρχους τραυματίστηκε ξανά και έτσι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ζέκα λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξη και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά.Θα χάσω την υπόλοιπη σεζόν! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και δύναμης, τα οποία είναι σημαντικά για μένα. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ , θα αγωνιστώ και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω 💪 ευχαριστώ ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeca Rodrigues (@zeca_rodrigues)

Μήνυμα στήριξης και από τον Παναθηναϊκό: «Μείνε δυνατός Κάρλος»

Ο Κάρλος Ζέκα έγραψε τη δική του ιστορία με την φανέλα του τριφυλλιού και η σχέση με τους ανθρώπους του συλλόγου παραμένει μέχρι και σήμερα εξαιρετική.

Η «πράσινη» ΠΑΕ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο instagram έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης στον Κάρλος Ζέκα.