Τα κατάφερε η Λαμία κόντρα στον Απόλλων Λάρισας από τον οποίο πήρε το “διπλό” και τους βαθμούς για να περάσει στην επόμενη φάση με την ΑΕΚ. 

Πιο δυναμικά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι με την κατοχή της μπάλας δική τους. Ωστόσο η Λαμία ήταν εξίσου επειλητική από την αρχή με την πρώτη της ευκαιρία στο 9’ από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καραγιάννης και αργότερα στο 10’ με κεφαλιά του Φράγκου που μπλόκαρε ο Παϊτέρης. Από εκεί κι έπειτα οι Φθιωτοί είχαν πάρει τον «αέρα» στους γηπεδούχους και στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας. Για αρχή λοιπόν το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις και πολλά λάθη. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες είχαν σημειώσει τελικές αλλά όχι τέρματα.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με τη Λαμία να μην αφήνει περιθώρια λάθους και να πιέζει από τα πρώτα λεπτά. Έτσι στο 51’ το σκορ άνοιξε με γκολ που πέτυχε ο Σάββας από πολύ ωραία συνεργασία του Λινάρδου που πήρε την μπάλα από το κέντρο, έδωσε στον Ακόστα κι εκείνος στον Σάββα μετά από προσποίηση. Αλλά το μεγάλο «σοκ» για τους γηπεδούχους ήρθε λίγο αργότερα όταν στο 59’ ο Ακόστα πάσαρε στο ημικύκλιο στον Καραγιάννη ο οποίος με το αριστερό «έγραψε» το 0-2. Ο Απόλλων φαινόταν να μην μπορεί να αντιδράσει ενώ στο 69’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιλούλη να στέλνει την μπάλα πολύ άουτ σε τετ-α-τετ. Έτσι το σκορ έμεινε μέχρι τέλους στο 0-2 υπέρ της Λαμίας.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαριας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος (66’ Λαμπρόπουλος), Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς (78’ Λουκάς), Τσιλούλης, Σαχινίδης (71’ Σουλίδης)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος (63’ Πατσαρούχας), Αναστασόπουλος, Φράγκος (46’ Κουτρομάνος), Ακόστα (79’ Μανιάς), Καραγιάννης, Τσούκαλος