Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του Σιντιμπέ με τη φανέλα της Ένωσης αλλά και το πρώτο γκολ του Κοσίδη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ΑΕΚ παρά τις αλλαγές που έκανε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κερδίζει 2-0 με ευκολία την ομάδα των Ιωαννίνων και να περνάει στην επόμενη φάση.

Ο Αργεντινός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα δέχτηκε ερώτηση τόσο για το ντεμπούτο του Σιντιμπέ για τον οποίο είπε πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερος όσο και για τον Κοσίδη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα.

“Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη από τον πάγκο να μπει σε μια ομάδα που ήδη λειτουργεί καλά και να έχει την απαραίτητη ένταση. Έχουν καταλάβει όμως οι παίκτες τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα και πόσο σημαντικός είναι για μένα. Είναι πολύ θετικό και για μένα και για τον σύλλογο. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ ένα παιδί από την ακαδημία της ΑΕΚ όπως ο Κοσίδης είναι κάτι πολύ ευχάριστο για όλους”.

Για το ντεμπούτο του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ:

“Προσπαθεί να προσαρμοστεί σε έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έπαιζε μέχρι τώρα. Είναι ένας παίκτης που έχει πολλή εμπειρία και έχει κερδίσει το Μουντιάλ, αλλά η συμπεριφορά μου απέναντί του είναι ίδια με όλους τους άλλους παίκτες που παίζουν στη θέση του. Όσο είναι καλύτερα και έρχεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, η απόδοσή του θα ανεβαίνει κάθε φορά”.