Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είναι σε ένα πολύ κομβικό σημείο και πως το παιχνίδι κυπέλλου και η ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι μια ευκαιρία για τον Δικέφαλο να αντιδράσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι γεγονός ότι φέτος η ομάδα δεν περπατά καλά. Ήρθε καπάκι το αποτέλεσμα και η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι έχει φέρει την ομάδα σε ένα σημείο δυσμενές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι φυσιολογικό να μας απασχολεί αυτό το πράγμα. Η κίνηση αυτή του Σαββίδη είναι φυσιολογική και επιβεβλημένη. Είναι πολύ κομβικό σημείο για τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι με αυτή την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας πρέπει να έχουν χτυπήσει κουδουνάκια και η ομάδα να αντιδράσει. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα είναι κομβικά. Είναι ευκαιρία να αντιδράσει και να θεμελιώσει την πρόκριση και μετά να κερδίσει και τον ΟΦΗ και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για την αντίδραση των παικτών και του προπονητή: «Είναι παίκτες, έχουν εγωισμό και παίζουν μπάλα. Έχουν επίγνωση του στόχου του ΠΑΟΚ και του προβλήματος που υπάρχει. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σκεφτεί για το τι σύνθεση θα κατεβάσει, κάτι νεωτεριστικό. Θα πρέπει να σκεφτεί πάρα πολύ. Υπάρχει η ιδανική ενδεκάδα που θα ανταποκριθεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM