Οργή επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη, για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και περίπου στις 3:30 τα μεσάνυχτα σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής στα Μάλγαρα, ζητώντας εξηγήσεις. «Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε», τους είπαν μετξαύ άλλων.

Περίπου 80 φίλοι του Άρη περίμεναν την αποστολή της ομάδας στα Μάλγαρα και σταμάτησαν το λεωφορείο για να μιλήσουν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Αρχικά απευθύνθηκαν προς τους ποδοσφαιριστές ζητώντας εξηγήσεις για τον αποκλεισμό και την εικόνα τους, καθώς για τρίτο σερί ματς δεν μπόρεσαν οι Κίτρινοι να σκοράρουν εναντίον της Λαμίας.

«Δεν γίνεται να μην βάζετε γκολ στην Λαμία σε 3 παιχνίδια και να χάνετε 2 πέναλτι. Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε», τους είπαν μεταξύ άλλων.

Ακόμη οι οπαδοί του Άρη ρώτησαν τους παίκτες αν είναι απλήρωτοι, δίχως να λάβουν απάντηση. Στη συνέχεια μίλησαν με τον Άκη Μάντζιο, ζητώντας εξηγήσεις για το τι φταίει και παρουσιάζουν αυτό το πρόσωπο οι Κίτρινοι. Μετά από όλα αυτά, η αποστολή συνέχισε το ταξίδι της, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη.