Η ΕΠΟ θα ζητήσει 300 προσκλήσεις για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Η απόφαση που πάρθηκε από τη σύσκεψη στην ΕΠΟ ήταν να πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 29 Μαΐου δίχως την παρουσία κόσμου, με την κάθε ομάδα να παίρνει από 30 προσκλήσεις.

Με ανακοίνωση η ελληνική ομοσπονδία ενημέρωσε πως θα ζητήσει από τον Υπουργό Αθλητισμού ειδική άδεια, ώστε να δοθούν από 300 προσκλήσεις σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στη σύσκεψη πέραν της ΕΠΟ μετείχαν εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, εκπρόσωπος της διοίκησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου και εκπρόσωποι της Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης.

Από τη σύσκεψη απουσίαζαν, μολονότι προσκλήθηκαν, εκπρόσωποι της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της απουσίας ειδικών συστημάτων ασφαλείας (κάμερες, τουρνικέ κλπ).

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ζήτησε κάθε ομάδα να διαθέσει από 30 προσκλήσεις, όπως προβλέπει ο νόμος. Παρ’ όλα αυτά, η ΕΠΟ θα ζητήσει ειδική άδεια από τον αρμόδιο υπουργό έτσι ώστε κάθε ομάδα να διαθέσει από 300 προσκλήσεις για την κάλυψη των απολύτως απαραίτητων αναγκών”.