Ο Ντάρκο Γέβτιτς σχολίασε την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έφυγε με την ισοπαλία από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ και το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και ο Ντέρκο Γέβτιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τις δηλώσεις του.

«Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν χαρούμενοι μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αυτό που συζητήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, μπορούσαμε να φύγουμε περισσότερο χαρούμενοι αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες και σκοράραμε κάποιο γκολ, γιατί δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά παίξαμε με βάση, γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, κυνηγήσαμε το εκτός έδρας γκολ, δεν τα καταφέραμε όμως επιστρέφουμε και νομίζω ότι είχαμε μια ικανοποιητική εμφάνιση» τόνισε.

Στην ερώτηση αν η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια, απάντησε: «Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι οδηγός, αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Κανείς δεν εγγυάται ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αν εμείς οι ίδιοι δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Αν προσπαθούμε να αποφύγουμε αυτά τα λεπτά που στα προηγούμενα παιχνίδια χάναμε την συγκέντρωση μας, νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε αυτή την συγκέντρωση».

Για την εμφάνιση του που ξεκίνησε βασικός, είπε: «Είναι αλήθεια ότι δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, αυτό που προσπαθώ εγώ να κάνω είναι να παρουσιάζομαι πάντα έτοιμος όταν μου το ζητάνε οι απαιτήσεις. Σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα, είμαι ικανοποιημένος με τη συμμετοχή μου, θα μπορούσα να είμαι περισσότεροι ικανοποιημένος αν σκόραρα στην ευκαιρία που είχα γιατί θα βοηθούσα την ομάδα μου να προηγηθεί. Δεν τα κατάφερα αλλά όταν έχεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα μπορείς να αποδώσεις περισσότερο και αυτό που θέλω είναι να κάνω τη δουλειά μου, όταν με ζητάει η ομάδα μου να τη βοηθήσω να είμαι έτοιμος να το κάνω».