Ο Χρήστος Κόντης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, τονίζοντας παράλληλα πως ήταν κι η ομάδα που το ήθελε περισσότερο.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ως ο από μηχανής Θεός του Παναθηναϊκού με το buzzer beater του στο 90+7′ χάρισε τη νίκη 1-0 στην ομάδα του επί του Άρη και μαζί το Κύπελλο και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Χρήστος Κόντης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως δικαίως οι πράσινοι στέφθηκαν Κυπελλούχοι, τονίζοντας παράλληλα ότι ήταν η ομάδα του το ήθελε περισσότερο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Νομίζω ότι σήμερα πραγματικά το αξίζαμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Από το 1ο λεπτό διεκδικήσαμε, είχαμε τόλμη, παίξαμε ποδόσφαιρο έναντι του Άρη, που κλείστηκε πίσω, περίμενε, δεν πίεσε.

Θεωρώ ότι δίκαια, πανδίκαια κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε υπομονή, περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να βάλουμε το γκολ. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Με όλες αυτές τις αλλαγές, τις κόκκινες, το παιχνίδι έγινε λίγο πιο περίπλοκο, αλλά στο τέλος ο επιμένων νικά. Αυτός που το θέλει πιο πολύ το παίρνει. Εμείς ήμασταν η ομάδα που το ήθελε. Θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη, να πάρουμε άλλο ένα τρόπαιο.

Σήμερα συμπληρώσαμε τα 20. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος για τους παίκτες μου. Ήταν πολύ σημαντικό και για μένα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν βλέπω το δικό μου προσωπικό όφελος ή συμφέρον.

Βλέπω μία ομάδα που πέρασε δυσκολίες, αλλά τελικά στο τέλος πήρε ένα τρόπαιο, το οποίο πρέπει να το αφιερώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που πραγματικά πέρασε δύσκολα φέτος. Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια κι είμαι πολύ ευχαριστημένος”.