Μετά από απόφαση της Κυβέρνησης αναβάλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες για αύριο σε νομούς που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, άρα και στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού.

Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό το οποίο είναι προγραμματισμένο για αύριο, κανονικά θα γίνει το παιχνίδι της Λαμίας με τον Άρη. Μετά από σχετική απόφαση της Κυβέρνησης αναβλήθηκαν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν σε περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, η απόφαση της Κυβέρνησης αναβάλλει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που έχουν… έδρα στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας και της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδος

Αναλυτικά αναφέρει η απόφαση:

“Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022” (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.