Ο χιονιάς στην Ελλάδα επηρεάζει και τα τέσσερα παιχνίδια των προημιτελικών του Κυπέλλου, τα οποία είναι αμφίβολα να διεξαχθούν, με το ένα να έχει ήδη αναβληθεί.

Δεν είναι μόνο το ματς – ρεβάνς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό που έχει αναβληθεί. Η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αναβλήθηκε οριστικά λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και την αδυναμία μετάβασης της αποστολής των «Πρασίνων».

Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι όλο το Κύπελλο σε κίνδυνο λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορεί να αναβληθούν και οι ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και της Λαμίας με τον Άρη.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχει οριστεί για τις 17.00 την Τετάρτη, το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για τις 18.30 την ίδια μέρα και το Λαμία – Άρης για τις 20.00 (παλι την Τετάρτη). Οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις την Τρίτη και φυσικά με βάση το τι καιρικές συνθήκες θα επικρατούν και εάν υπάρχει περιθώριο ή όχι να γίνουν αυτοί οι αγώνες.