Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ που δείχνει να επιστρέφει μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, τονίζοντας βέβαια πως τους μένει η πίκρα από τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ παρότι ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερος του Παναθηναϊκού δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, χάνοντας στα πέναλτι από τους «πράσινους». Μετά το τέλος του ημιτελικού ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV αρχικά στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρξε πίκρα για τον αποκλεισμό.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ πρώτα μίλησε για τον τραυματισμό του Μπάμπα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε ακόμη κάτι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, αυτό φάνηκε και από τον αγωνιστικό χώρο. Προέχει η υγεία του».

Για τον αποκλεισμό, αλλά και την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις. Μας μένει η πίκρα για τον αποκλεισμό, αλλά σήμερα κυριαρχήσαμε, δείξαμε ότι επιστρέψαμε μετά από μία κακή περίοδο. Παλεύαμε ακόμη και όταν μείναμε με δέκα παίκτες.

Ήρθαμε να προκριθούμε, χάσαμε τον Μπάμπα στο τέλος, ακολούθησαν τα πέναλτι που παίζουν ρόλο η τύχη, τα συναισθήματα.

Οι παίκτες έδειξαν φανταστική εικόνα. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας για το πώς πρέπει να πορευτούμε, όπως ακριβώς πηγαίναμε πριν από το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό».