Ο τεχνικός της Λαμίας σχολίασε πώς τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του ενδιαφέρονται για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η Λαμία συνεχίζει στο Κύπελλο και ο Ακης Μάντζιος ανέφερε μετά το σημερινό ματς κόντρα στον Αιολικό πως στην ομάδα… ενδιαφέρονται για το θεσμό.

«Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, όπως έπρεπε. Σίγουρα και το σκορ του πρώτου αγώνα μας έδινε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε αρκετά νέα παιδιά. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Από εκεί και πέρα, ξεκουραζόμαστε σήμερα και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ», είπε αρχικά και συνέχισε με την αναμέτρηση με τους κρητικούς που ακολουθεί. «Περιμένω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε την εικόνα που είχαμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα -όπως βλέπετε και εσείς έχει αλλάξει αρκετά και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι ποιοτική ομάδα, αλλά θα είναι εξίσου δύσκολο και για αυτόν. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να τον κοντράρει. Είμαστε σε καλό φεγγάρι, έχουμε καλές στιγμές και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα τα πάμε καλά».

Κλείνοντας σχολίασε πως «σίγουρα σκεφτόμαστε σοβαρά το Κύπελλο, δεν μπορούμε να μην το κάνουμε. Τα επόμενα παιχνίδια είναι το Γενάρη, η αλήθεια είναι πως ο Ιανουάριος είναι πολύ φορτωμένος γιατί έχουμε και εμβόλιμη. Οπότε από τις 4 του μήνα μέχρι τις 31 θα έχουμε οκτώ παιχνίδια. Έχουμε χρόνο μέχρι τότε, αλλά είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».