Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι ευχαριστημένος με την επιλογή της Ριζούπολης για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι οι πληροφορίες του λένε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova για τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδο της Ριζούπολης:

«Δεν έχω την ευκαιρία έως τώρα, αλλά θέλω να επισκεφθώ το γήπεδο της Ριζούπολης για να δω τον αγωνιστικό χώρο. Οι πληροφορίες που έχω λένε ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με όλο το σεβασμό στην ομάδα που χρησιμοποιεί το γήπεδο της Ριζούπολης την οποία και σεβόμαστε νομίζω ότι υπάρχουν γήπεδα που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είτε το Καραϊσκάκη, είτε το ΟΑΚΑ, είτε άλλα γήπεδα στα οποία μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός.

Ο τελικός πρέπει να είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και πρέπει να διεξαχθεί με τις καλύτερες συνθήκες και να υπάρχει σεβασμός και για τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν. Πραγματικά είναι πάρα πολύ κρίμα που δεν έχουμε μπορέσει να βρούμε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο για να διεξαχθεί ο τελικός. Αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να έχουν πρώτο κριτήριο την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και παράλληλα να παρέχει τις συνθήκες για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».