Ο Λορέν Μορόν, τόνισε πως ο Άρης θα κάνει τα πάντα για να πάρει το κύπελλο και να κάνει χαρούμενους τους ίδιους αλλά και τους οπαδούς της ομάδας.

Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Super League για τον Μάρτιο και στο πλαίσιο των δηλώσεων του κατά την παραλαβή του βραβείου του, αναφέρθηκε στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι παίκτες του Άρη θέλουν το κύπελλο τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Χαίρομαι που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας, αλλά και προσωπικής, γι’ αυτό και είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τους οπαδούς που με στηρίζουν πάντα και όλη την ομάδα που με έκανε να πάρω αυτό το βραβείο

Συνεχίζουμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Όλη η ομάδα εργάζεται σκληρά για τους αγώνες που έχουμε, αλλά πάνω απ’ όλα για τον τελικό του Κυπέλλου, που τόσο οι φίλαθλοι, η πόλη, όσο κι εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ελπίζουμε να κερδίσουμε, κάτι που θέλει και όλος ο κόσμος».