Ο Τόμας Μουργκ μίλησε για την πρόκριση του Δικεφάλου επί της ΑΕΛ, την εικόνα που παρουσιάζουν οι «ασπρόμαυροι», αλλά και τι περιμένει από τα επόμενα ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ήταν τελικά ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό ήταν δική μας ευθύνη, θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το 2-0 ή το 3-0 νωρίς κι έγινε ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο αντίπαλος με μία δύο ευκαιρίες πέτυχε ένα εύκολο γκολ και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε. Στο τέλος ήταν μια δίκαιη νίκη για εμάς, πήραμε την πρόκριση και είμαστε χαρούμενοι».

Για το τι περιμένει από τα ματς που ακολουθούν: «Χάσαμε εύκολα πολλούς βαθμούς στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να υποφέρουμε όμως, όπως έγινε σήμερα. Είχαμε καλές ευκαιρίες για ένα-δύο ακόμη γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις με μια επίθεση του αντιπάλου μπορεί να δεχθείς γκολ. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστούμε και δεν θα χρειάζεται να υποφέρουμε όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Νομίζω έχει να κάνει με τις μικρές λεπτομέρειες. Μιλήσαμε πολλές φορές για αυτό. Ξέρουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλά. Πρέπει να υποφέρουμε όμως, όπως έγινε σήμερα. Είχαμε καλές ευκαιρίες για ένα-δύο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε».

Στο τέλος, σημείωσε: «Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές».