Για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 10.000 κόσμο μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, λέγοντας πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και πως αν βρεθούν στο γήπεδο πάνω από 400 άτομα τότε θα κλείσει τα φώτα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο Sport FM 94,6:

«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου, ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση και συνέχισε: «Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια, όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα γιορτή με 30 χιλ. κόσμο, τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο;»

Για να σημειώσει στη συνέχεια τη μοναδική προϋπόθεση με την οποία θα γίνει στο «Πανθεσσαλικό» ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος: «Έγινε τελικός κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ και πλακώθηκαν στο γήπεδο. Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ο τελικός να γίνει με 10 χιλιάδες. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου… Ποια ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν, είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς. Δηλαδή ότι θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα γίνει; Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

Για να καταλήξει ο Αχιλλέας Μπέος: «Την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις, θα πρέπει να μας φέρει λίστα με τα ονόματα τους».