Ο Θωμάς Ναζλίδης σχολίασε την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Άρης θα παλέψει για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο team manager του Άρη τόνισε ότι προτεραιότητα είναι ο αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και έπειτα το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε στόχος για την ομάδα του, παραμένει η κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Σίγουρα με βάση τους αριθμούς είχαμε την πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ο στόχος της ομάδας όμως παραμένει ο ίδιος, η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα παλέψουμε παρά την δυσκολία της κλήρωσης. Η ομάδα έχει δείξει την σοβαρότητα της σε όλα τα παιχνίδια. Και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι ματς που πρέπει να τα δούμε σοβαρά και με μεγάλη πίστη».

Για το αν είναι προτιμότερο να αντιμετωπίσει ο Άρης τον Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια σε σχέση με το να τον πετύχαινε στον τελικό:

«Όλα έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη απόλυτα για να πετύχει τους στόχους τους».

Για το ότι ο Άρης έχει δύο δύσκολα παιχνίδια σε λίγες ημέρες:

«Υπάρχει πρώτα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους και είμαστε μαζί στην βαθμολογία. Πρώτα θα κοιτάξουμε αυτό το ματς».

Για το αν είναι και «πρόκληση» η κλήρωση με τον Ολυμπιακό:

«Θα είναι και για εμάς ένα πολύ μεγάλο τεστ αυτά τα παιχνίδια για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Ο Άρης μπορεί να κοιτάει τους πάντες στα μάτια και πρέπει να το κάνει».

Για το κλίμα που επικρατεί:

«Η πρόκριση χαροποίησε τους πάντες, υπάρχει πολύ καλό κλίμα αλλά από σήμερα κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Πηγή: Yellow Radio