Την αλλαγή της ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαϊου, πρότεινε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που έγινε την Τετάρτη 31/3 με τηλεδιάσκεψη, ο Ολυμπιακός.

Η πρόταση είναι ο τελικός να γίνει 20 ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαϊου ούτως ώστε η αγωνιστική περίοδος να μην ολοκληρωθεί στις 22 Μαϊου με το Κύπελλο, στις 16 με το φινάλε των play off και να υπάρχει ακόμη μια εβδομάδα ξεκούρασης για τη νέα χρονιά.

Απόφαση δεν πάρθηκε, το θέμα είναι σε επίπεδο συζήτησης ενώ οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων ομάδων που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν αφού ενημερωθούν τα αγωνιστικά τμήματα. Ακόμη, και να το δεχθούν, πάντως, τον τελευταίο λόγο έχει η διοργανώτρια ΕΠΟ.

Για το διήμερο 28-29/4 είναι προγραμματισμένοι οι επαναληπτικοί ημιτελικοί ενώ για το διήμερο 5-6 Μαϊου, σύμφωνα με το ετήσιο καλεντάρι, είναι προγραμματισμένη η έβδομη αγωνιστική των play off. Αν γίνει δεκτή η πρόταση, σημαίνει ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί μεσούσης των play off.

Ενίσχυση στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οικονομική ενίσχυση ύψους 20.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αποφάσισε η Super League.

Η ανακοίνωση:
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δ.Σ. της Super League εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση, καθώς και η στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Προηγούμενο άρθροΚαμπερίδης: «Το σκορ αδικεί την προσπάθειά μας»
Επόμενο άρθροΛυκογιάννης: «Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ»